Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


POLIS Juga Kini Nazak.......


Umno@BN Telah Kecundang Ditangan Rakyat Marhaen….???

Hari ini RAKYAT MARHAEN secara totalnya telah menolak Umno@BN serta pemimpinya untuk memerintah kerajaan Malaysia…..???? tiada sedikit pun rasa hormat serta menaruh harapan kepada Umno@BN dan pemimpinya untuk menjadikan Malaysia sebuah negara yang maju serta adil.

1. Tahanan ISA cuba dikuburkan.

Pada 4hb.Mei.2001, pihak mahkamah tinggi Shah Alam telah memerintahkan pihak POLIS@ANJING membawa 2 orang tahanan ISA , Sdr.Gopala dan Sdr.Ghani hadir kemahkamah pada 8hb.Mei.2001 untuk mendengar kes permohonan "habeas corpus", tapi pada sebelah pagi 8hb.Mei.2001 kira-kira jam 8.30 pagi pihak POLIS@ANJING telah berjaya dalam permohonan mereka di mahkamah persekutuan untuk menghalang 2 orang tahanan ISA ini dibawa ke mahkamah tinggi Shah Alam.

Yang lebih melucukan mahkamah tinggi Shah Alam hanya dimaklumkan selepas 3 jam perintah mahkamah tersebut dikeluarkan oleh mahkamah persekutuan mengenai arahan tersebut. Apa yang memilukan kelima-lima anak Sdr.Ghani serta isterinya terkedu pilu apabila dimaklumkan bahawa Sdr.Ghani tidak akan hadir kemahkamah pada hari ini ……..!!!!! bagaikan gelas jatuh ke lantai, kerana dari Utara mereka datang dengan seribu harapan bahawa hari ini mereka dapat melihat orang yang dikasihi walaupun tangan digari serta dikawal ketat oleh POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun …..

tapi apakan daya kuasa Allah swt mengatasi segala-galanya. Kepiluan dan kesayuan yang amat sangat terpancar diwajah mereka, rasanya tak cukup air mata untuk dikeluarkan oleh mereka … kerana telah lebih 3 minggu mereka berendam dengan air mata akibat perbuatan zalim POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun menahan orang kesayangan mereka tanpa diberi hak sebagai rakyat Malaysia yang adil.

Begitu juga dengan isteri dan keluarga Sdr.Gopala …. mereka menjadi seperti orang bisu kerana tidak mampu untuk berkata-kata dan telah habis air mata yang mampu dialirkan apabila mahkamah memaklumkan perintah yang dikeluarkan pada 4hb.Mei.2001 telah berjaya dihalang oleh POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun . Apa yang dimaklumkan dan sumber dalaman telah berjaya membuktikan pihak POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun memang telah mengakibatkan kecederaan fizikal dan mental terhadap kedua-dua tahanan ISA ini ….. bermatian-matian usaha pihak POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun untuk menghalang perintah mahkamah Shah Alam tesebut.

Dengan berjayanya mereka kali ini … sekurang-kurangnya isu seperti kes " MATA LEBAM " DSAI dapat dilindungi buat sementara waktu ….. apa yang lebih mengaibkan lagi jabatan POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun tak ubah seperti anjing gila yang menyalak bukit tetapi dalam waktu yang sama memakan dan menyiat-yiatkan daging rakyat marhaen sesama sendiri. Kini peranan POLIS@ANJING tak ubah seperti binatang peliharaan Mahathir@Mahafiraun serta kuncu-kuncunya …..!!!! mereka akan disuruh berbuat apa sehaja asalkan tuan-tuan mereka ini selamat.

Tapi mereka lupa …. mereka adalah orang upahan Mahathir@Mahafiraun … lihat si RAHIM bapak anjing … dah masuk ke dalam 2 bulan …..??? apabila Mahathir@Mahafiraun tersepit dia bukan kira… kawan dan orang suruhan sendiri sanggup dia dera dan seksa asalkan tompolok penuh serta kuasa sentiasa berada dalam gengamannya. Lupakah pihak POLIS@ANJING … mereka hanya dipergunakan demi kepentingan politik suku-sakat UMNO@BN serta kroni Mahathir@Mahafiraun …..????? habis madu dikecapi …

percayalah sepah dan serat akan dibuang kedalam longkang yang amat kotor … itulah sikap lontar batu sorok tangan yang menjadi anutan rasmi suku-sakat UMNO@BN serta Mahathir@Mahafiraun dan kuncu-kuncunya. Perlu diingat senarai nama serta keluarga mereka dan gambar-gambar para SB serta Pegawai Penyiasat yang menjadi POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun kini berada dalam simpanan para REFORMIS dan BA ….

Anda perlu menyinkap sejarah lama …… " SESIAPA YANG MENJADI ANJING SURUHAN TENTERA JEPUN PADA 1944 - 1945 " akan menerima padah yang amat menakutkan…..????? begitu juga para SB dan Pegawai Penyiasat ini …. Rakyat marhaen hanya menunggu masa yang sesuai untuk memberi hadiah yang amat ISTIMEWA buat mereka dan keluarganya.

" HUTANG DARAH DIBAYAR DARAH " …. " HUTANG NYAWA DIBAYAR NYAWA" …..???? DUA ORANG REFORMIS TELAH TERKORBAN AKIBAT PERBUATAN ZALIM POLIS@ANJING SURUHAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN … dan ramai lagi yang cedera serta merana mental akibat perbuatan zalim SB , FRU serta Pengawai POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun .

Kini POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun juga telah menambah skop tugas mereka yakni menjadi perompak dan perogol serta pemeras ugut yang berlesen di Malaysia ….. dari ribuan kes salah guna kuasa hanya beberapa kes yang dibongkarkan … bak pepatah Melayu … " Hanya melepaskan batuk ditangga aje " .. kononya pihak POLIS@ANJING suruhan Mahathir@Mahafiraun ini bersikap telus serta ikhlas dalam menjalankan tugas mereka ……..

POOOOORAAAAAAH … PI MAMPUIH LA HAMPAQ SEMUA ….. ASYIK NAK TIPU BONTA AJE RAKYAT MARHAEN……??????????. .

SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya. Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!!
Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU) -
9/5/2001.
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL