Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


UMNO Kini Nazak....


2. Pemilihan AJK Bahagian Umno@BN yang bercelaru.

Kekalutan pemilihan Bahagian Umno@BN benar-benar menyesakkan kepala otak si tua kutuk Mahathir@Mahafiraun …..!!!!! kerana ramai calon proxynya tewas oleh calon proxy Pak Lah dan Daim ….. kekalutan ini telah membuatkan Mahathir@Mahafiraun tak senang duduk serta tidur tak lena …. Rupa-rupanya Pak Lah dan Daim adalah rakan kongsi yang begitu akrab dalam agenda menjatuhkanya ….

Mahathir@Mahathir kini baru tersedar dia telah dipergunakan oleh Pak Lah dalam isu DSAI. Permusuhan peribadi Pak Lah dan DSAI sejak dibangku sekolah lagi telah menjadikan Malaysia porak-peranda akibat kebodohan Mahathir@Mahafiraun yang berfahaman mamak-malbari dari karala.

Pak Lah kini telah berjaya (buat sementara waktu aje) menutup segala perbuatan kotornya dengan meletakan beban keburukanya ke atas bahu Mahathir@Mahafiraun …..!!!!! Dalam Mesyuarat Agung Umno@BN pada Mei ini Mahathir@Mahafiraun akan menjadi mangsa cemuhan ahli Umno@BN kerana kebodohanya …… tetapi Pak Lah lupa…. Super Ultra Mahathir@Mahafiraun akan bangkit bagaikan Harimau luka ….. yang pastinya ramai yang akan luka akibat amukkan mengila Harimau luka ini.

Apa yang dimaklumkan 8 orang ahli kabinet bakal menjadi mangsa amukkan Harimau tua yang luka ini. Tidak ada satupun bahagian yang bersidang tidak bermasalah … 165 bahagian Umno@BN …. lebih separuh darinya 100% meletakkan kesalahan punca kemorosotan sokongan rakyat marhaen adalah dari Mahathir@Mahafiraun sendiri …dan faktor DSAI yang dizalimi juga menjadi pemangkin utama kepada kebangkitan rakyat rakyat marhaen.

3. Jawatankuasa Disiplin Umno@BN terkedu sakan.

POLITIK WANG - AGAMA RASMI AHLI UMNO@BN ……satu perbuatan dan kerja bodoh Jawatankuasa Disiplin Umno@BN untuk memerangi serta menghapuskanya ….. jika dipisahkan POLITIK WANG dan UMNO@BN …… telah lama UMNO@BN berkubur dari muka bumi ini … kerana POLITIK WANG ini lah Umno@BN mampu bertahan nyawa-nyawa ikan sehingga hari ini.

Tanpa POLITIK WANG … Umno@BN tidak ada makna buat orang-orang seperti Mahathir@Mahafiraun , Pak Lah, Daim dan rakan-rakan yang sama waktu denganya….!!!! Bagi mereka POLITIK WANG ini adalah lafaz ikrar yang wajib di ikrarkan oleh setiap orang yang mengisi borang keahlian Umno@BN ….????

Tanpa ikrar untuk mempertahankan POLITIK WANG ….. orang ini hanya layak menjadi ahli BA sehaja…..???? Jawatankuasa disiplin Umno@BN terpaksa mengkambing hitamkan beberapa orang yang menentang kroni Mahathir@Mahafiraun ( sehingga hari 6 ekor kambing hitam telah menerima padahnya) dalam SANDIWARA TIPU BONTAN mereka …. Kepura-puraan Jawatankuasa Disiplin Umno@BN makin hari makin terserlah ….

Rakyat marhaen hanya mentertawakanya serta berteriak " Biarkan, Biarkan mereka terjun dengan labu-labunya " AGAMA KU POLITIK WANG DAN SEKS … IKUTAN KU PERBUATAN ZALIM DAN HINA , KITAB KU MAZHAB MAMAK MALBARI DAN ANTI-HADIS. -

Pegangan rasmi ahli UMNO@BN TOTOK. AGAMA ADALAH ASAS KEHIDUPAN YANG HAKIKI, SESIAPA YANG MENOLAK AGAMA IA ADALAH INSAN YANG RUGI SELAMA-LAMANYA.

SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya. Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!!
Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU) -
9/5/2001.
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL