Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


MTUC Bakal Mangsa Liwat Mahathir@Mahafiraun ….???


Senator Zainal Rampak akhirnya akur dengan janji palsu tipu bontan Mahathir@Mahafiraun dengan menangguhkan PIKET TERHADAP KWSP PADA 12HB.MEI.2001 selama tiga bulan.

Pada 1hb.Mei.2001 sewaktu sambutan Hari Pekerja …. Zainal Rampak dengan penuh semangat berucap …. bahawa MTUC tidak akan berganjak dengan keputusan mereka untuk berpiket pada 12hb.Mei.2001.. walaupun berjuta janji dari pihak KWSP mahupun Kerajaan Malaysia mengenai tuntutan mereka ….???? Fuuh bukan main sakan lagi Zainal Rampak pada hari itu ….

Tak de satupun kata-katanya yang boleh dipakai kini……. Kalau ada pun macam mana nak pekena REFORMIS dan DSAI. MTUC perlu sedar golongan pekerja kini tertekan akibat regim zalim Mahathir@Mahafiraun … jika MTUC gagal menjalankan peranan sebagai sebuah Kesatuan Pekerja yang berwibawa … alamatnya MTUC akan berkubur seperti S46 ….. tentu Zainal Rampak masih ingat bagaimana dia bersama Ku Li dalam S46 serta Rais Anak Yatim…..???? adakah Zainal Rampak sedar pelbagai elaun lebih dari RM 15,000.00 satu bulan yang dibayar oleh ahli MTUC kepadanya adalah hasil titik peluh golongan pekerja ….

Tak malukah Zainal Rampak serta Ahli kongres MTUC dalam isu ini. Kalau selama ini MTUC sendiri membangkitkan isu KWSP .. kenapa hari ini mereka sendiri yang mengaku kalah dengan pujuk rayu diktator tua Mahathir@Mahafiraun .. alang-alang menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal lengan…..jangan jadi hangat-hangat tahi ayam aje…!!!!! Biar berputih tulang jangan berputih mata. MTUC perlu sedar Mahathir@Mahafiraun hanya sekadar ingin melepaskan tengkuknya buat sementara waktu sehingga ia mampu menemui jalan yang sesuai untuk menjadikan MTUC hamba abdinya.

Mahathir@Mahafiraun secara tidak lansung sebenarnya amat takut dengan golongan pekerja ….. tetapi beliau cukup bijak berpura-pura dalam isu ini ….. jerangkap samar yang dipasangnya sentiasa menunggu mangsa yang lalai …. Oleh kerana itu MTUC wajib menanggung segala amanah dan tanggung-jawap yang dipikulnya tanpa rasa ragu-ragu serta takut terhadap Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya ….

MTUC PERLU INGAT TANGGUNG-JAWAPNYA TERHADAP GOLONGAN PEKERJA YANG TERTINDAS AKIBAT KEMUSNAHAN EKONOMI YANG DIRANCANG OLEH MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA JUAK-JUAKNYA. "BAGI MAHATHIR@MAHAFIRAUN , MTUC ADALAH SATU ALAT KERAJAAN UMNO@BN UNTUK MENGHAMBA-ABDIKAN GOLONGAN PEKERJA MEMBANTING TULANG MENCARI HARTA DAN PANGKAT BAGI DIRI SENDIRI SERTA KRONINYA " AGAMA ADALAH ASAS KEHIDUPAN YANG HAKIKI, SESIAPA YANG MENOLAK AGAMA IA ADALAH INSAN YANG RUGI SELAMA-LAMANYA.

SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya. Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!!
Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU) -
10/5/2001.
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL