Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


AKHIRNYA PENDAKWARAYA MENGAKUI TIADA KES TERHADAP DSAI


JABATAN PEGUAM NEGARA akhirnya terpaksa akur bahawa selama ini tiada kes rasuah dan salah-laku seks terhadap DSAI, apa yang ada hanyalah konspirasi politik peringkat tertinggi dan tipu muslihat Mahathir@Mahafiraun terhadap DSAI.

Dengan gagalnya pihak pendakwaraya membuktikan 5 kes DSAI yang digugurkan di mahkamah sementara di Penjara Sungai Buluh hari ini ….. sehinggakan terpaksa menarik balik ke lima-lima kes tersebut, telah terbukti segala tuduhan dan bukti palsu yang dikemukan pada kes 6 tahun penjara dan 9 tahun penjara terhadap DSAI adalah pembohongan semata-mata oleh Jabatan Peguam Negara serta perbuatan meliwat sistem perundangan mahkamah Malaysia oleh mereka yang berkepentingan politik dan gila kuasa.

Kelima-lima kes yang digugurkan berhubung-kait rapat dengan kedua-dua kes yang sedang DSAI jalanani hukumanya :-

1. Kelima-lima kes ini , 1 kes liwat dan 4 kes rasuah …. Adalah berkait rapat serta bersangkutan dengan VCD HARAM PENGAKUAN SAKSI KES LIWAT DAN SEKS (bahan bukti Polis Bukit Aman ) yang diedarkan oleh Mahathir@Mahafiraun sewaktu perjumpaan dengan ketua-ketua bahagian UMNO@BN di Putra Jaya baru-baru ini.

2. Kelima-lima kes ini , 1 kes liwat dan 4 kes rasuah …. Adalah berkait rapat serta bersangkutan dengan VCD HARAM PENGAKUAN SAKSI KES LIWAT DAN SEKS (bahan bukti Polis Bukit Aman ) yang diedarkan oleh pihak upahan Tengku Adnan Tengku Mansor keseluruh rumah dan apartment di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

3. Kelima-lima kes ini , 1 kes liwat dan 4 kes rasuah …. Adalah berkait rapat serta bersangkutan dengan kes yang telah dijatuhkan hukuman oleh mahkamah gila Mahathir@Mahafiraun …… mengikut fakta kes terdahulu … pengakuan sukma dan dr.munawar serta azizan serta umi halfida adalah revelen bagi hakim Augustine Paul dan Ariffin Jaka…??? Tetapi apabila kelima-lima kes ini digugurkan .. secara tidak lansung dan hubung-kait setiap kes yang terdahulu , telah membuktikan Dr.Munawar dan Sukma adalah telah dipaksa oleh pihak POLIS@ANJING untuk mengakui diliwat DSAI serta membuat persaksian palsu dimahkamah mengikut skrip konspirasi politik. Begitu juga Azizan dan Umi Halfida telah menjadi saksi palsu serta berbohong dalam mahkamah dalam kes rasuah dan liwat DSAI yang dijatuhkan hukuman penjara 15 tahun.

4. Kegagalan pihak Jabatan Peguam Negara mengemukakan bukti terhadap kelima-lima kes ini .. telah membuktikan Si Dugong Moktar Abdullah (Peguam Negara yang terdahulu) telah dibeli oleh pihak-pihak yang berkepentingan serta musuh politik DSAI… untuk memfailkan pertuduhan serta afidafit palsu terhadap DSAI dalam kes rasuah serta salah laku seks luar tabii….???? Dengan ini kes-kes yang telah dijatuhkan hukuman oleh Mahakamah oleh DSAI adalah palsu serta rekaan semata-mata dengan niat jahat untuk membunuh DSAI dalam penjara.

5. Kegagalan Pihak Pendakwaraya hari ini… juga membukti segala kes yang dikemukan di mahkamah tinggi Kuala Lumpur serta Petaling Jaya selama ini hanya adalah dokumen untuk menyokong kes rasuah serta liwat untuk membuktikan pengakuan AZIZAN ABU BAKAR SERTA UMI HALFIDA adalah benar .. walaupun satu dunia dan seluruh hakim serta peguamdi Malaysia ini telah mengesahkan tiada satupun tuduhan serta fakta yang diberikan mampu dijadikan kes atau dokumen pertuduhan oleh mana-mana mahkamah dalam dunia ini …… dalam erti kata mudahnya …. " TIADA SEBARANG KES DAN PERTUDUHAN TERHADAP DATUK SERI ANWAR IBRAHIM " yang boleh disabitkan… yang ada hanya saksi palsu serta saksi paksaan yang diskripkan oleh pihak POLIS@ANJING serta dalang-dalang utama konspirasi tertinggi terhadap DSAI.

6. Dalam isu ini …. Pihak mahkamah tiada pilihan lain terpaksa membatalkan semua hukuman yang dijatuhkan terhadapa DSAI serta mengarahkan (sapina) semua saksi palsu dan para konspirator membela diri dimahkamah kerana mengunakan sistem kehakiman untuk kepentingan peribadi serta berbohong dalam mahkamah yang mulia dan mengaibkan DSAI serta perlembagaan Malaysia.

Kita menyeru semua rakyat marhaen untuk mendesak serta memaksa pihak Kerajaan dan Kehakiman membawa semua konspirator serta orang-orang yang bertanggung-jawap terhadap penderaan dan pengaiban terhadapa DSAI dan keluarganya didakwa serta dijatuhkan hukuman semaksima yang boleh …. Kerana para penjahat seperti ini lebih bahaya dari komunis serta mereka bertujuan untuk menderhaka terhadap kerajaan dan raja-raja di Maalysia.

Kita lihat hasilnya akibat perbuatan jahat para penjahat ini … ekonomi ditahap kehancuran, wang dan harta rakyat marhaen telah dirompak serta disalah gunakan, sistem undang-undang dan kehakiman Malaysia telah musnah teruk, kedaulatan raja-raja Melayu telah dimusnahkan oleh mereka ini, sistem politik serta hak rakyat marhaen telah disalah gunakan dan dinafikan oleh mereka, UMNO@BN telah dipergunakan untuk kepentingan peribadi serta kroni, Akta ISA telah disalah-guna oleh pihak pemerintah UMNO@BN , Jabatan Polis telah disalah gunakan untuk kepentingan politik peribadi serta juak-juak UMNO@BN .

Akhirnya semua tuduhan terhadap DSAI adalah PALSU DAN BOHONG BELAKA … BEBASKAN DSAI TANPA SYARAT dan KERAJAAN UMNO@BN WAJIB DIBUBARKAN SERTA MERTA DAN SEMUA KONSPIRATOR WAJIB DITAHAN DAN DIDAKWA SEGERA.

Kita mahu semua penderhaka negara ini didakwa secepat mungkin .. dan kalau boleh mereka-mereka ini akan dijatuhkan hukuman rejam sampai mati ditengah-tengah DATARAN MERDEKA dengan siaran lansung diseluruh dunia, bahawa penderhaka-penderhaka negara Malaysia ini adalah manusia paling bahaya jika dibiarkan berkeliaran diatas muka bumi ini……..???

PSRAFHQ -
12/5/2001 - Sungai Buluh - 11.00 pagi
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL