Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


Castro Bapak Komunis Tiba di Malaysia


Akhirnya Bapak Komunis Tiba….??? Hari ini 11/5/2001 - Fidel Castro ( Presiden Cuba ) Bapak Komunis Dunia menjejakan kakinya dengan rasmi ke atas muka bumi bertuah Malaysia apabila Mahathir@Mahafiraun dengan rasminya menjemput serta menghalalkan bumi Malaysia ini di jamah oleh Diktator Tua Fidel Castro ( dengan mengkambing hitamkan DYMM Yang Di Pertuan Agung, apabila DYMM dipergunakan sebagai penama atas jemputan rasmi tersebut -

Raja yang adil Raja disembah, Raja yang bodoh lagi dungu Raja disanggah). Pada pagi ini satu sambutan rasmi Kerajaan UMNO@BN terhadap Fidel Castro akan berlansung diperkarangan Parlimen Malaysia …… yang pastinya bumi Malaysia akan menangis sakan akibat kebodohan serta kerelaan rakyatnya memberi peluang kepada Mahathir@Mahafiraun menjemput pemimpin idolanya meinjak-injak tanah Melayu yang merdeka ini.

Mahathir@Mahafiraun hari ini tersenyum dalam pahit apabila cita-citanya untuk membawa Fidel Castro ke Malaysia tercapai sebelum dia mampus. Sebagai Bapak Komunis dan Diktator tertua di dunia, Fidel Castro ibarat bapak kepada Diktator Tua Mahathir@Mahafiraun ….. kedatanganya akan memberikan suntikan semangat dan idea baru kepada Mahathir@Mahafiraun …..????? Bagi Bapak Komunis Fidel Castro, Malaysia adalah tempat pelaburan DADAH terbaik baginya …. Kerana sumber ekonomi utama CUBA adalah DADAH BERMUTU TINGGI…dan Malaysia adalah syurga bagi Penagih dan Pengedar Dadah (terutamanya orang MELAYU ) yang teramai di dunia.

Fidel Castro Bapak Komunis Dunia benar-benar ingin menunjukan keunggulanya sebagai seorang Diktator Komunis yang mampu bertahan sampai mampus di CUBA serta di dunia…… setelah kejatuhan Blok Rusia dan rakan-rakan yang sewaktu denganya … kini CUBA lebih menonjol serta berkuasa dikalangan negara-negara komunis didunia ini. Dan yang pastinya ILMU JAMPI SERAPAH Fidel Castro akan diturunkan kepada anak didiknya Mahathir@Mahafiraun bagaimana untuk terus berkuasa serta menghambakan rakyat marhaen.

Tidak pernah terjadi dalam sejarah pemerintahan Malaysia sebelum ini, dimana ISRAEL dan KOMUNIS menjadi tetamu kehormat Perdana Menteri dan Kerajaan UMNO@BN …….. tetapi di zaman pemerintahan Mahathir@Mahafiraun perkara mustahil ini telah berlaku …. ISRAEL dan KOMUNIS adalah rakan serta kenalan yang amat akrab buat Mahathir@Mahafiraun . Fahaman ZIONIS dan KOMUNIS kini telah menjadi kiblat kepada Mahathir@Mahafiraun serta rakan-rakan yang sewaktu denganya.

Rakyat Marhaen bakal menerima keenakan fahaman ZIONIS dan KOMUNIS ini ……. Kerana Fidel Castro adalah guru terakhir Mahathir@Mahafiraun dalam usahanya melengkapkan diri dalam ILMU SUMPAH SERANAH SERTA KEZALIMAN TERHADAP RAKYAT MARHAEN. Dengan lengkapnya pengajian tertinggi Mahathir@Mahafiraun ( Penerima "GREEN BARET " Komando Pondan Siam Kem Sungai Udang,Melaka ) dalam ilmu ini ….. Mahathir@Mahafiraun kini akan menjadi spesis paling berkuasa di Asia Tenggara sekurang-kurangnya sehingga dia mampus. Dalam tempoh 3 hari lawatan rasmi Fidel Castro di Malaysia ……

Mahathir@Mahafiraun mampu mempelajari jurus-jurus yang baru lagi mahakuasa dari Fidel Castro, yang pastinya beberapa orang Anggota Kabinet Kerajaan UMNO@BN serta musuh politik Mahathir@Mahafiraun bakal menjadi mangsa yang terbarunya sebagai korban untuk disembahkan kepada sang mahadewata penjaga kandang babi di Malaysia ini…..???? Kita tunggu korban pertamanya……????

Hari ini juga Fidel Castro akan memberikan ucapan mengenai Globalisasi ….. adalah sarankan semua ahli UMNO@BN yang berada di Kuala Lumpur untuk sambutan ulang tahun ke 55 UMNO@BN wajib hadir kerana AMANAT DAN WASIAT FIDEL CASTRO AMAT PENTING DI DENGAR SEBAGAI SATU PELENGKAP KEPADA PENGANUT MAZHAB MAHATHIRISME PHOBIA.

SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya. Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!!
Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU) -
11/5/2001.
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL