Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


DSAI DIBEBASKAN ATAU DIMATIKAN DALAM PENJARA


RAKYAT MARHAEN MENUNGGU JAWAPAN DARI JABATAN PEGUAM NEGARA DAN PARA KONSPIRATOR.

JABATAN PEGUAM NEGARA akhirnya terpaksa akur bahawa selama ini tiada kes rasuah dan salah-laku seks terhadap DSAI, apa yang ada hanyalah konspirasi politik peringkat tertinggi dan tipu muslihat Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya terhadap DSAI.

Telah 2 hari mahkamah tinggi Penjara Sg.Buluh memutuskan bahawa pendakwaraya dari Jabatan Peguam Negara mengugurkan 5 pertuduhan terhadap DSAI yang melibatkan 2 dari pertuduhan tersebut, Sdr.Sukma dan Dr.Munawar merengkuk 6 bulan dalam penjara kerana mengaku diliwat oleh DSAI dalam mahkamah tinggi kuala Lumpur pada 1998 dan mahkamah tinggi kuala lumpur juga telah memecahkan rekod dunia apabila tak sampai 10 minit mahkamah bersidang mendengar pengakuan Sukma dan Dr.Munawar serta menjatuhkan hukuman bersalah 6 bulan penjara………?????

Selepas dibebaskan oleh penjara kajang, kedua-dua pesalah yang merelakan dirinya diliwat oleh DSAI telah memfailkan afidavit untuk mencabar keputusan mahkamah tinggi kerana menjatuhkan hukuman kepada mereka akibat pengakuan palsu mereka dalam mahkamah tinggi mengenai salah laku seks DSAI serta pertuduhan terhadap mereka …. Dan sampai hari ini … mahkamah tinggi gagal untuk bersidang untuk membaca afidavit yang telah dikemukakan oleh peguam dua orang mangsa konspirasi pihak polis@anjing dan peguam negara si dugong Mokhtar Abdullah.

Kita menjadi makin heran dan kaku ….. kalau sebarang isu yang boleh dijadikan isu politik oleh pihak kerajaan UMNO@BN … pasti seluruh juak-juak dan penjilat UMNO@BN termasuk presiden tuanya Mahathir@Mahafiraun akan berkokok satu dunia … .tapi lain macam pulak kali ini…..??? ada apa-apa kut …. mendiam seribu bahasa ……???? Kalau ada yang bercakap pun Rais Anak Yatim …. Itu pun tergagap-gagap gelabah sakan apabila ditanya oleh para wartawan media kroni ….?????? Untuk menjawap soalan yang belum diskripkan oleh maharaja tua presiden UMNO@BN .

Komen Si Rais - " KERAJAAN MALAYSIA PRIHATIN DAN BERPERI-KEMANUSIAAN, 15 TAHUN HUKUMAN PENJARA TELAH MEMADAI UNTUK DSAI, ITU LAH SEBABNYA PERTUDUHAN DI GUGURKAN DAN MENJADI HAK PENDAKWARAYA SAMA INGIN MENERUSKAN PERTUDUHAN ATAU MENDAKWA DSAI "

Pihak Pendakwaraya serta Hakim upahan sebenarnya kini menjadi tak keharuan serta gelabah sakan …. Kerana maklumat dan pengakuan saksi upahan serta paksaan ini telah diedarkan sendiri oleh pihak UMNO@BN serta para konspirator sebelum pihak mahkamah bersidang mengenai afividafit pertuduhan yang direka khas oleh Jabatan Peguam Negara untuk memfitnah serta membunuh DSAI mengikut skrip para konspirator.

Kini VCD HARAM ( 4 siri semuanya ) yang berada dalam simpanan para pendokong BA serta UMNO@BN sendiri …. Seperti yang kita maklumi … Mahathir@Mahafiraun sendiri telah mengedarkan VCD HARAM ini sewaktu perjumpaan dengan ketua-ketua Bahagian UMNO@BN di Putra Jaya tahun lepas .. begitu juga sewaktu perhimpunan pelajar malayu di UITM.. .VCD HARAM ini telah diedarkan kepada pelajar Universiti serta pensyarah IPTA dan IPTS yang hadir pada perhimpunan tersebut.

Begitu juga sewaktu perhimpunan agung tahunan UMNO@BN pada tahun 2000 dan Perhimpunan Pindaan Perlembagaan UMNO@BN pada tahun ini. VCD HARAM ini adalah rakaman pengakuan saksi palsu dan paksaan sewaktu penyiasatan polis@anjing Mahathir@Mahafiraun yang dijadikan asas dan fakta dokumen pertuduhan terhadap DSAI serta Sukma dan Dr.Munawar. Oleh kerana para konspirator, terutamanya DAIM SI HAMAN telah bermusuhan dengan Mahathir@Mahafiraun …… begitu juga para penaja telah mula merasakan kepanasan serta kesempitan akibat berkerjasama dengan para pemfitnah DSAI ….

Kini mereka mula melarikan diri serta membuat pelbagai alas an untuk mengelak dari berkerjasama dengan Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya. Tapi Pak Lah Badawi telah terlupa satu perkara …… dia ingat .. dengan mengunakan Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya …. Rakyat marhaen tidak boleh menghidu segala perbuatan jahat serta lontar batu sorok tanganya …..????? PAK LAH JANGAN LUPA KISAH DI MCKK DULU …..??? KAMI MASIH INGAT BAGAIMANA PERMUSUHAN ANDA DENGAN DSAI….?????

Dendam anda terhadap DSAI tidak pernah padam … terutamanya dalam politik Pulau Pinang serta negara…..???? Anda nampak bijak mengunakan kebodohan Mahathir@Mahafiraun yang bertindak tanpa usul periksa terhadap DSAI akibat termakan pujuk rayu Daim dan rakan-rakanya yang kamu sendiri adalah dalang utamanya…..????? telur tembelang kalau pecah pekat bau busuknya….???? Pak Lah hari untuk kamu bertanggung-jawap ke atas segala perbuatan jahat tangan syaitan kamu itu makin hampir ….

Silap-silap Mahathir@Mahafiraun sendiri akan meng ISA kan kamu bersama para petualang syaitan bajingan……??????? Pak Lah jangan lupa KDN itu hanya proxy buat kamu ….. tapi BOSS KDN sendiri adalah Mahathir@Mahafiraun ……?????? Hati-hati Pak Lah senjata akan makan tuan…!!!!!!! Kita nak lihat sekor-sekor para pemimpin UMNO@BN buat kenyataan yang " KERAJAAN UMNO@BN KESIAN KAT ANWAR, JADI BATALKAN AJE 5 PERTUDUHAN TERSEBUT " walaupun ANWAR benar-benar buat salah…..keh..keh…keh… budak TABIKA KEMAS pun akan ketawa sambil berguling-guling atas tanah kalau macam ini jenis komen para pelakon OPERA UMNO@BN.

Yang pastinya mereka sendiripun macam tak percaya yang para pendakwaraya upahan ni , kerana para pendakwaraya dah insaf serta benar-benar takut dengan hukum karma Allah swt….???? Tapi heran juga ye…!!!! Mereka sendiri tak merasa takut dengan hukuman Allah swt …. Kerana masih ikut telunjuk Mahathir@Mahafiraun serta Pak Lah Badawi … yang terang-terang lagi sahih …. Membenci orang Melayu dan Islam serta menjadi balaci serta kuda tunggangan para musuh-musuh ISLAM serta ALLAH SWT.

Rakyat Marhaen memang benar-benar berharap " SANG MAHADEWATA MAHATHIR@MAHAFIRAUN MEMBUAT KENYATAAN RASMI BAHAWA DSAI MEMANG BERSALAH SERTA BURUK PERANGAI …… TETAPI KERAJAAN UMNO@BN KESIAN KAT DIA DAN AZIZAH ……. 15 TAHUN CUKUPLAH UNTUK MENGAJAR DIA ….. KALAU 100 TAHUN TAK SEMPAT PULAK …..?????kita mahu melihat Mahathir@Mahafiraun akan berkata-kata kali ini …. Kita tidak mahu dia DIAM SERIBU BAHASA ….rakyat marhaen mahukan komen dari penderhaka ISLAM dan MALAYSIA ini .. supaya mudah rakyat marhaen menetapkan hukuman yang setimpal dengan kesalahanya .. .begitu juga terhadap para kroninya. "

AYUH RAKYAT MARHAEN KITA SEBARKAN MAKLUMAT DAN BERITA INI KESELURUH PELUSUK DUNIA … BAHAWA PENDERHAKA AGAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU ADALAH MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA JUAK-JUAKNYA, MASA TELAH TIBA KITA BERJIHAD UNTUK MEMPERTAHANKAN AGAMA ISLAM DAN MALAYSIA YANG TERCINTA INI DARI PARA PETUALANG YANG BERTOPENGKAN KUASA PEMERINTAH KERAJAAN UMNO@BN "

"SILA SEBARKAN KESELURUH NEGARA "

RDJU
- 14/5/2001
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL