Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


ANJING TERSEPIT MENGGILA


RAKYAT MARHAEN DIPAKSA AKUR DENGAN KATA-KATANYA….??? Makin hari, makin mengila Mahathir@Mahafiraun bertindak terhadap rakyat marhaen ….. tak cukup dengan ucapan melalui media elektronik atau cetak … dipaksa rakyat marhaen hadir dalam majlis K3P ( Ketua 3 penyamun, penyangak, perogol ) pulak….????

Namun begitu rakyat marhaen telah jadi lali serta meluat dengan saranan Mahathir@Mahafiraun . Apa sehaja yang diperkatakan akan menjadi bahan ketawa rakyat marhaen ….. seolah-olah Mahathir@Mahafiraun ini adalah seorang BADUT SARKIS ……. Bak pepatah melayu " hidung besar pipi rencong " …..!!!!! punyalah bengapnya seorang Perdana Menteri Wira Dunia Ke 3, apabila rakyat sendiri sudah tidak ambil peduli dengan "AMANATNYA".

Mahu tidak mahu … Mahathir@Mahafiraun memaksa rakyat marhaen akur dengan segala " AMANATNYA " … kalau membantah ertinya "DERHAKA KEPADA RAJA" …. Itulah yang kini berada dalam kamus pemikiran Mahathir@Mahafiraun …..!!!!!! kalau dia kata terjun KLCC ….. maka rakyat marhaen kena terjun dari KLCC ….????? Punyalah desperatenya Perdana Menteri pujaan UMNO@BN dan juak-juaknya.

Dengan adanya desas-desus perletakan jawatan DAIM sebagai Menteri Kewangan … .dan Perletakan Jawatan Dr.Zeti Engku Aziz sebagai Gabenor Bank Negara ….. serta perlantikan Ali Abul Hassan sebagai penasihat peribadi Ekonomi Mahathir@Mahafiraun ……????? Sandiwara dan tipu-bontan Mahathir@Mahafiraun bahawasanya EKONOMI NEGARA telah pulih terbongkar jua akhirnya …….

Tindakkan YB Abd.Rahman Yusof ( MP Kemaman - BA ) mendedahkan hutang dalam dan luar negara berjumlah lebih dari RM 1 TRILLION ( RM 1,000,000,000,000 ) telah memeranjatkan MP BN sendiri …. Sedangkan mereka berada dalam lembah najis bersama Mahathir@Mahafiraun tak pernah di maklumkan hutang sebegitu banyak …….???????

Kini DAIM bakal menjadi musuh Mahathir@Mahafiraun ……????? Tindakkan DAIM bersahabat dengan Pak Lah Badawi … mengukuhkan lagi dakwaan DAIM tidak sebulu dengan Mahathir@Mahafiraun ……!!!!!! Muhyiddin Yassin bakal memangku Jawatan Menteri Kewangan sewaktu DAIM bercuti selama 3 bulan sebelum ia dibersarakan dari Jawatan Menteri Kewangan……..???? Dan KU LI bakal menjadi menteri Hal Ehwal Penguna ….

Agaknya tujuan Mahathir@Mahafiraun pergi ke GUA MUSANG dalam program K3P baru-baru ini ……!!!! Tentu andanya satu pakatan sulit antara KU LI dan Mahathir@Mahafiraun . Dalam senario pemilihan Ketua Bahagian UMNO@BN ….. lebih 70% calon proxy Mahathir@Mahafiraun tewas ….. seperti Megat Junid , Dr.Mahathir Khir, Aziz Shamsuddin, Zul Hasnan, Dayang Mahani dan ramai lagi ….

Tetapi calon proxy Pak Lah Badawi telah menguasai 70 % senarai Jawatankuasa UMNO@BN dari peringkat cawangan sehingga peringkat MT ………. ???? Suasana ini juga amat merisaukan Mahathir@Mahafiraun ….. kerana pada bulan MEI ini Perhimpunan UMNO@BN akan diadakan …. Perasaan Phobia serta ketakutan amat sangat kini mencengkam jiwanya ……..???? Sandiwara politik Pak Lah Badawi sehingga saat ini masih menjadi dan berjaya …. Tetapi Mahathir@Mahafiraun yang bersifat ULTRA .. tak akan mengalah begitu sehaja …. Ia pasti akan memberikan laluan yang sukar yang penuh onak dan duri buat Pak Lah Badawi…….????

Mahathir@Mahafiraun juga menjadi gelabah sakan kerana Puteri UMNO@BN kini …. Dok sebok main sorok-sorok dengan Wanita UMNO@BN … serta jinak-jinak merpati dengan Pemuda UMNO@BN , Meleleh air liur Mahathir@Mahafiraun melihat gelagat Puteri UMNO@BN bersama Pemuda UMNO@BN . Apabila pelancar roket , bom api serta parang panjang gagal ditemui pada 14hb.April.2001 ….. Mahathir@Mahafiraun mula menuding jari kat Norian Mai (KPN) ….. akhirnya Pendakwaraya terpaksa membuat affidavit palsu mengenai " PAKATAN SULIT MENGULINGKAN KERAAAN UMNO@BN " yang di hakimi oleh hakim gula-gula hacks .

Kegagalan Mahathir@Mahafiraun untuk membuktikan 7 tahanan politik ISA terlibat secara lansung untuk menyerang dan mengulingkan melalui " RUSUHAN MILITAN " … telah benar-benar membuatkan dirinya kecut perut …. Kerana adu-domba serta tipu bontanya telah dihidu oleh rakyat marhaen…..??? Kini gerakan REFORMASI cuba dikaitkan dengan pendatang INDONESIA…….??? Dijangkakan ramai kambing hitam dalam tahanan pendatang haram akan dijadikan mangsa untuk mengukuhkan bukti palsu Mahathir@Mahafiraun mengenai pembabitan pendatang haram INDONESIA dalam gerakan REFORMASI seperti afidavit yang dikemukakan oleh Ghani Patail di Mahkamah Tinggi ……???

Kini senarai ISA menjadi makin panjang ……. Anjing yang tersepit seperti Mahathir@Mahafiraun kini tengah sebok menyalak bukit …… memohon pertolongan dari PAS …. Jika PAS tersilap langkah … dan yang pastinya anjing ini akan mengigit PAS semahu-mahunya…….??????? PAS kini diambang bahaya …. Perangkap yang dipasang oleh Mahathir@Mahafiraun cukup banyak …..??????

Kejayaan Black 14 .. .telah menyebabkan Mahathir@Mahafiraun meracau sepanjang hari ……..?????? Ia tidak percaya bagaimana FRU dan SB yang dijadikan anjingnya sudah tidak mengikut perintahnya lagi …..??? ia menjadi begitu terperanjat beruk … kerana YB Datin Seri Dr. Wan Azizah telah berjaya menidakkan segala tipu muslihat serta adu-dombanya …. Satu tamparan hebat kerana seorang wanita telah mengalahkan JANTAN ULTRA dari spesis " BIAWAK HIDUP LIDAH BERCABANG TIGA " …..???? ini juga telah membuatkan Mahahtir@Mahafiraun tercabar kejantananya yang berada dihujung senja ………!!!!!!

Apa yang tinggal kini ….. kepala otak yang berserabut serta jiwa yang meronta kemarahan…..???? Kalau di UIAM dia sekali tercemar akibat tindakan berani Mahasiswa UIAM menghantar memorandum kepadanya … sedangkan ratusan SB dan FRU ditugas disana ……????? Dan sekeliling UIAM dipagari dengan bendera PAS dan KeADILan sehinggakan majlis terlewat dilansungkan kerana menunggu penonton upahan hadir ….???

Dan hampir separuh program lawatan dalam majlis PERASMIAN KALI KE DUA UIAM dibatalkan …. Takut berjumpa dengan pelajar yang memang anti-Mahathir@Mahafiraun kot……???? Dan media kroni pulak memainkan peranan bodoh mereka ….. dengan membodek bahawa " TANPA MAHATHIR@MAHAFIRAUN UIAM TIDAK AKAN WUJUD DAN MAJU SEPERTI SEKARANG " ….. tetapi mereka terlupa ucapan perasmian Mahathir@Mahafiraun telah mencemarkan imej UIAM dan memperlekehkan AGAMA ISLAM sendiri …… " ORANG ISLAM TIDAK MAJU KERANA TERLALU INSAF DENGAN KEIMANAN SERTA SEBOK DENGAN URUSAN AKHIRAT .. SEHINGGAKAN MENINGGALKAN URUSAN DUNIA " ….

Ucapan seorang perdana menteri yang mengajak orang ISLAM turut terpesong akidahnya. JANTAN ULTRA yang telah menjadi anjing tersepit ini … benar-benar berantakkan sekarang …. Segala yang dirancangkan kini mengalami jalan buntu ……. Habis segala tipu-mulihat serta tipu-bontan dilakukan tapi masih tidak menjadi untuk memerangkap BA serta para REFORMIS …. Apa yang berlaku disebaliknya

" SENJATA TELAH MAKAN TUAN " …. Biarkan … biarakan ….. Mahathir@Mahafiraun meracau tak keharuan.

KUATKAN KE IMANAN KITA ….
GEGARKAN MALAYSIA DENGAN REFORMASI TULEN …..
BEBASKAN ANWAR …. BEBAS 7 TAHAN POLITIK ISA ……
SELAMATKAN MALAYSIA DARI REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN ……….
KEMBALIKAN HAK ISLAM DI MALAYSIA ……
ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL BERSAMA KEPIMPINAN ULAMA. BANGKITLAH …. BANGUNLAH WAHAI RAKYAT MARHAEN …..
JANGAN BIARKAN DIRI ANDA LENA DIBUAI MIMPI INDAH YANG PENUH KEPALSUAN …….
BERPIJAKLAH ATAS BUMI YANG NYATA INI …..????
HAK RAKYAT HAK BERSAMA ……
JANGAN DIBIARKAN HAK RAKYAT DAN ISLAM DI MUSNAHKAN OLEH REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA JUAK-JUAKNYA.
SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya.

Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!!
Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU)
- 18/4/2001.
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL