Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


PENAHAN USTAZ DR.BADRUL AMIN BAWAH AKTA ISA BUKTI KUKUH UMNO@BN MENUJU KEHANCURAN


APABILA 30 ORANG ANGGOTA POLIS , 70% DARINYA ADALAH BERBANGSA INDIA MENGEPUNG RUMAH USTAZ DR.BADRUL AMIN SEBELUM IA DITAHAN BAWAH AKTA GILA ISA….!!!!! INI TELAH MEMBUKTIKAN NIAT SEBENAR PIHAK POLIS DAN UMNO@BN UNTUK MENJADIKAN ANGGOTA POLIS BERBANGSA INDIA INI SEBAGAI KAMBING HITAM DAN MANGSA …..????

SEKIRANYA BERLAKU PENENTANGAN DARI PENYOKONG DAN ANAK MURID USTAZ DR.BADRUL AMIN SERTA JIRAN-JIRANNYA PADA MALAM PENAHANAN, NESCAYA ANGGOTA POLIS BERBANGSA INDIA INI AKAN MENJADI MANGSA … WALAUPUN PENYOKONG USTAZ DR.BADRUL AMIN TIDAK MELAKUKANYA … TETAPI PIHAK POLIS YANG LAIN AKAN MENJADIKAN RAKAN SEKERJA YANG BERBANGSA INDIA INI SEBAGAI MANGSA RAKUS REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN.

PERBUATAN INI TELAH MEREKA CUBA SEKIAN KALINYA …. TETAPI MASIH GAGAL MEMERANGKAP PARA REFORMIS SERTA PEJUANG BA… KALAU TRAGEDI SAUK, GUAR CHEMPEDAK, KG.MEDAN, BLACK 14, CUBA DIPERBESARKAN-BESARKAN .. TETAPI SKRIP YANG MEREKA RANCANG TAK MENJADI ….????? KERANA KUASA ALLAH SWT MENGATASINYA.

BEGITU JUGA DENGAN PERCUBAAN PIHAK REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN MENGHANTAR SESUATU BARANG KE RUMAH SDR.SAARI SUNGIB DUA HARI LEPAS …. TETAPI BELANG MEREKA TERBONGKAR KERANA KEFAHAMAN SERTA KESEDARAN PENDOKONG REFORMASI DAN BA TELAH MEMBANTUTKAN USAHA JAHAT REGIM ZALIM INI.

KINI SEORANG ULAMA' SECARA TERANG-TERANG MENJADI MANGSA KEZALIMAN REGIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN …. USTAZ DR.BADRUL AMIN …. SEORANG PENDIDIK , SEORANG TOKOH AGAMA, SEORANG TOKOH REFORMASI DAN KEADILAN … TELAH MEMBUKTIKAN NILAI KEBEBASAN RAKYAT MARHAEN BOLEH DI LIWAT DAN DI PERKOSA SEMAHUNYA OLEH PEMERINTAH YANG ZALIM LAGI DESPARATE AKIBAT TEKANAN TENAGA MUDA YANG SENTIASA BERJUANG UNTUK MEMPERTAHANKAN HAK RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG MERDEKA.

 SEKALI LAGI KITA MENUNTUT PEMBEBASAN TANPA SYARAT TERHADAP 8 ORANG TAHANAN POLITIK ISA DENGAN SEGERA …..?????? KALAU PIHAK YANG BERWAJIP TELAH MENJADI ANJING-ANJING GILA BAGI REGIM ZALIM MAHATHIR@MHAFIRAUN INI MASIH TERUS MENGIKUT ARAHAN DAN PERINTAH SITUA KUTUK YANG GILA LAGI MABUK KEPAYANG …..????

NESCAYA PEMBALASAN YANG AMAT NGERI SERTA MENAKUTKAN AKAN BERLAKU KEPADA PIHAK-PIHAK YANG BERLAKU ZALIM DENGAN PENUH KESUMAT DENDAM TERHADAP PARA ULAMA' DAN PEJUANG REFORMASI. " JIHAD KE ARAH MEMASTIKAN RAKYAT MARHAEN MERDEKA SERTA MEMPERTAHANKAN ISLAM ITU SEBAGAI SATU CARA HIDUP "

RSDJU - 21/4/2001
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL