Bulan September akan dipadatkan dengan pelbagai aktiviti perjuangan rakyat.!

 


 


SEARCH :

MENU UTAMA
PERHIMPUNAN RAKYAT
Program Khas Hari Kebangsaan
AKTIVITI
A L B U M
DEBAT RAKYAT
Hubungi Kami
HUBUNG KE:
GUESTBOOK:
[Sign] [View]

 


PENAHAN 10 ORANG REFORMIS DIBAWAH AKTA ISA BUKTI KUKUH PEJUANG KEADILAN MENGUGAT UMNO@BN


APABILA 10 ORANG PEJUANG REFORMASI DICOLEK MENGUNAKAN AKTA KOLONIAL ISA OLEH REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN TELAH MEMBUKTIKAN SEGALA LUNAS-LUNAS PERJUANGAN PARA PENDOKONG KEADILAN ADALAH DIJALAN YANG BETUL SERTA MAMPU MENGUGAT KEDUDUKAN KERAJAAN UMNO@BN .

DRAMA PENCOLEKAN 10 ORANG TAHANAN POLITIK ISA INI TELAH MENJADIKAN UMNO@BN BEGITU TERDESAK KINI … KERANA SENARAI YANG AKAN DICOLEK MASIH RAMAI LAGI …..???? SEBAGAIMANA MAKLUMAT DALAMAN SDR. TIAN CHUA TELAH PATAH TANGAN AKIBAT PENDERAAN SI PENCOLEK DARI REGIM ZALIM POLIS DR.MAHATHIR…..????

KITA SEMUA SEDAR DAN PENGAKUAN BEKAS TAHANAN ISA …. BELUM PERNAH TERJADI DALAM SEJARAH ISA .. PARA ANJING SURUHAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN BERLAKU LEMAH LEMBUT BAK SEORANG IBU MEMBELAI ANAKNYA … YANG PASTINYA PARA ANJING-ANJING SURUHAN INI AKAN MENGIGIT BAGAIKAN ANJING GILA. BEGITU JUGA SEMALAM APABILA KERAJAAN UMNO@BN TERPAKSA MENJEMPUT PARA KEDUTAAN ASING DALAM ISU KESIHATAN DSAI …. NAMPAKNYA

MEREKA TIDAK YAKIN DENGAN MEDIA MEREKA SENDIRI ..SEHINGGAKAN MEREKA TERPAKSA MEMBUAT MAJLIS TAKLIMAT SEPERTI YANG DILAKUKAN OLEH DSWA …. APA YANG NYATANYA MEREKA MASIH MAHU BERBOHONG LAGI .. ADA KA PATUT MEREKA KATA PUNCA SAKIT TULANG BELAKANG DSAI ADALAH KERANA DSAI MENYEPAK BOLA TAKRAW TERLALU KUAT SEWAKTU DALAM PENJARA SUNGAI BULUH……???

INILAH BUKTI KUKUH MEREKA SANGGUP MENUKAR FAKTA ASALKAN MEREKA SELAMAT …. BEGITULAH KEADAANYA DENGAN MANGSA PENCOLEKAN BAWAH AKTA ISA INI …. MEREKA AKAN DIMANGSAKAN SERTA DITUDUH DENGAN PERTUDUHAN PALSU DALAM USAHA MEMBUKTIKAN PARA REFORMIS INI ADALAH PELAMPAU. DENGAN GELARAN " PELAMPAU REFORMASI " TERHADAP MANGSA PENCOLEKAN ISA INI, SECARA RASMINYA KERAJAAN UMNO@BN MENGIKTIRAF KEKUATAN DAN KEBERKESANAN GERAKAN REFORMASI DI MALAYSIA.

YANG MANA GERAKAN REFORMASI INI TELAH MEMBUKA PEKUNG DAN NANAH YANG ADA DALAM KERAJAAN UMNO@BN SERTA PARA KRONI DAN PENGAMPU MAHATHIR@MAHAFIRAUN . DALAM KEADAAN DESPERATE SERTA TERTEKAN …. MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA PENYOKONGNYA TELAH MERANCANG SESUATU YANG BOLEH MENYELAMATKAN KUASA POLITIKNYA. APABILA DAIM@HAMMAN BERCUTI 2 BULAN DARI JAWATANYA …. LEBIH MENGUKUHKAN DAKWAAN PARA PENDOKONG BA SELAMA INI …..????

TAPI YANG CANTIKNYA APABILA ANAK KEDUA MAHATHIR@MAHAFIRAUN MENJUAL SEMUA SAHAMNYA SERTA BERSARA DARI DUNIA KORPORAT (KEPARAT UMNO@BN) ….??? HAIRAN YE … KENAPA SEKARANG BARU NAK BERSARA …??? LEPAS BAIL-OUT KERAJAAN MEMERINTAH … AMBIL JALAN MUDAH JUAL SYARIKAT / SAHAM PEGANGAN ….????? KENAPA PULA IA BERLAKU SEKARANG. PENCOLEKAN DEMI PENCOLEKAN AKAN DILAKUKAN OLEH PIHAK ANJING SURUHAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN ……

UMNO@BN KINI BERTAMBAH NAZAK SERTA MENUNGGU NAFASNYA YANG TERAKHIR DILEMPIASKAN. APA YANG CUBA DILAKUKAN OLEH ANJING-ANJING KINI ADALAH USAHA TERAKHIR MEREKA MENYELAMAT PARTI UMNO@BN … TETAPI RAKYAT MARHAEN TELAH BENAR-BENAR HAFAL DENGAN PERBUATAN ZALIM REGIM GILA MAHATHIR@MAHAFIRAUN YANG SUKA MEMBUAT TIPU BONTAN SERTA ADU-DOMBA.

KERAJAAN UMNO@BN INGAT DENGAN MENJADIKAN 10 ORANG TAHANAN ISA INI SEBAGAI TEBUSAN MEREKA …. IA MAMPU MENGEKANG KEBANGKITAN RAKYAT MARHAEN … TETAPI APA YANG DIPERKATAKAN OLEH IBU SDR.EZAM .. BIAR SDR. EZAM MATI DALAM KURUNGAN SEKALIPUN …. PERJUANGAN RAKYAT MARHAEN AKAN DITERUSKAN … IBULAH SEORANG IBU MITHALI SELEPAS ALLAHYARHAMAH MAK YAN …

RUPA-RUPANYA MASIH RAMAI IBU DAN ISTERI YANG SANGGUP MERELAKAN PERJUANGAN ANAK DAN SUAMI MEREKA MENENTANG KEZALIMAN REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN ….!!!! RAKYAT MARHAEN MAKIN BERSEMANGAT SERTA TERATUR GERAKAN MEREKA …. INI YANG AMAT MEMBIMBANGKAN KERAJAAN UMNO@BN . PERBUATAN MENJADIKAN 10 ORANG TAHANAN ISA INI SEBAGAI TEBUSAN …… TELAH MEMBUKTIKAN REGIM ZIONIS MALAYSIA TIDAK MAMPU UNTUK BERTAHAN LAMA .. LANTAS MENJADIKAN 10 ORANG TAHANAN ISA INI SEBAGAI PERISAI MEREKA ….?????

ADAKAH MEREKA LUPA 10 ORANG INI RELA MENJADI KORBAN DARI MELACURKAN PRINSIP SERTA DASAR BARISAN ALTERNATIF KERANA MENAGIH NYAWA…..???? KALAU PUAK-PUAK UMNO@BN BARU TERTEKAN SEDIKIT MEREKA SANGGUP MENJUAL ANAK-ISTERI ASALKAN MEREKA BOLEH HIDUP…….INI LAH PERBEZAAN ANTARA AHLI SERTA PENJILAT UMNO@BN DENGAN PEJUANG REFORMASI. " BIAR PERPUTIH TULANG DARI BERPUTIH MATA " …. ITU LAH PEPATAH MELAYU SEJAK BERZAMAN LAGI ….

IA MENJADI ASAS PEJUANG REFORMASI ….. " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN , JIKA TAKUT HADAPI RISIKO " - DSAI ….. KATA-KATA PENUH MAKNA SEORANG PENGASAS REFORMASI TOTAL DI MALAYSIA …. KATA-KATA INI JUGA TELAH MENJADI SATU VIRUS KEPADA UMNO@BN SERTA KRONI MEREKA. TAPI PARA REFORMIS DAN RAKYAT MARHAEN TERUS BANGKIT SERTA BERSATU DALAM ISU PENCOLEKAN OLEH PUAK PELAMPAU REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN .

DAN HARI INI …. RAKYAT MARHAEN SUDAH TIDAK MEMPERDULIKAN SEGALA KATA-KATA PALSU REGIM ZIONIS MAHATHIR@MAHAFIRAUN ….. RAKYAT MARHAEN TELAH SEPAKAT …. SEKARANG BUKAN LAGI WAKTU MEMBERIKAN MUKA SERTA TOLAK ANSUR TERHADAP PARA PELAMPAU REGIM ZIONIS MAHATHIR@MAHAFIRAUN …..

BIAR PAK LAH SEKALIPUN MENJADI TUKAR GANTINYA ……. RAKYAT MARHAEN TELAH TEKAD DAN NEKAD ….????? REGIM ZIONIS MAHATHIR@MAHAFIRAUN DENGAN ANJING SURUHAN MEREKA PDRM SERTA PARA JUAK-JUAK PENJILAT UMNO@BN WAJIB DIHAPUSKAN DENGAN APA CARA SEKALIPUN….???? TIADA MAAF BAGIMU LAGI.

RDJU - 28/4/2001
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL